Розсувні системи

Розсувні системи

Більшість людей звикли до стандартного способу відкривання металопластикових вікон, але тим не менш розсувні системи стають все більш популярними. І це обгрунтовано, якщо звернути увагу на їх можливості: тепло- і шумоізоляція, герметичність і зручність, економія простору - це всього лише деякі їх переваги.

Конструктивно вони схожі на шафи-купе. Стулки не відчиняються ні всередину, ні назовні, а рухаються в своїй площині. В першу чергу це дає можливість в повній мірі використовувати простір на підвіконні в своїх потребах.

На сьогодні, найпопулярніші розсувні системи з металопластикових профілем. Переваги ПВХ профілю - максимальна герметичність і звукоізоляція, довговічність, вишуканий стиль і широка кольорова гама.

6.1

Переваги розсувних конструкцій в компанії Євро Стандарт

- Шумо- і термоізоляція у них не гірше, ніж у вікон з класичною системою відкривання. Тому вони не тільки зберігають тепло в будинку цілий рік, але і гарантують Вам відпочинок від звуків машин, вуличних шумів, від розмов сторонніх людей і гавкання собак.

- Такі вікна економлять простір, оскільки потрібно менше місця для відкривання стулок. Також в них відмінні оглядові характеристики.

- Ширина стулки може бути набагато більше, ніж у звичайних вікон, без використання додаткових пластикових частин, які поділяють безпосередньо склопакет. Це дозволить краще освітити приміщення природним способом.

- Міцні матеріали і елементи конструкції сприяють тому, що такі вікна протримаються багато десятиліть.

Також, слід звернути увагу і на те, що такі вікна можна фарбувати; підходять для скління великих віконних прорізів, а також для балконів, басейнів і т.д. Хороша захист від злому; стильно і сучасно виглядають; зручні при щоденному використанні; підходять для сучасного інтер'єру, поєднуються з меблями та іншими елементами інтер'єру.

6.2

Де використовують розсувні вікна?

Часто розсувні вікна в Харкові вибирають для заміських котеджів, терас кафе і ресторанів, для скління альтанок. Їх можна встановити на балконі, лоджії або в приміщенні з басейном. Такі вікна легко відкривати і провітрювати.

Де можна замовити і купити розсувні вікна і системи?

Компанія "Євро Стандарт" займається виготовленням не тільки глухих і орних пластикових вікон, але також і виготовленням розсувних вікон і систем в Харкові. Тому ви можете замовити і купити у нас саме те, що вам потрібно. Зв'яжіться з нами і ви отримаєте вікна своєї мрії.

Контакти

Харків, вул. Велика Панасівська 87/89
Роздрібний відділ

+38 (096) 630-26-37

Оптовий відділ

+38 (097) 080-93-22

+38 (095) 152-17-39