Пластикові вікна в інтер'єрі

Пластикові вікна в інтер'єрі

Металопластикові вікна, а саме їх установка, є найчастішим вибором при ремонті або будівництві нового житла. Дійсно, відмінні характеристики експлуатації, теплоізоляції, максимальний захист від шуму, а також різноманіття можливостей архітектурних і дизайнерських рішень, - роблять пластикові вікна дійсно оптимальним варіантом для будь-якого, навіть самого вишуканого, запиту в вашому інтер'єрі.

Замовляючи пластикові вікна в Харкові, в компанії Євростандарт, ви може реалізувати і підстроїти зовнішній вигляд пластикового вікна під певний стиль, будь то сучасний стиль hi-tech, вишукана класика або вінтажний стиль.

5.1

В арсеналі можливостей:

• Різні форми пластикового вікна (арочні, трапецієподібні, трикутні, круглі вікна, вікна в підлогу). Для виготовлення пластикових вікон нестандартних форм ми вибираємо для вас найефективніші і якісні профілю. Серед них віконний профіль Salamander (Саламандра), Open Tech , Decco і Viknaland Технологія виготовлення вікон дозволяє реалізувати самі витончені форми і габарити, зберігаючи при цьому хороші характеристики шумо-теплоізоляції. Саме останнього показника так важко досягти при замовленні звичайних дерев'яних вікон.

• Надання поверхні профілю ПВХ текстури під дерево. Цей процес називається ламінуванням профілю. Завдяки цьому пластикові вікна по суті можна зробити дерев'яним. У гамі колірних рішень популярні сучасні кольору: венге, антрацит, золотий дуб, горіх. З кожним роком з'являються все нові відтінки і ефекти. Якщо ви шукайте ламінування вікон в Харкові, то команда наших майстрів з компанії Євро Стандарт зробить все для вас в кращому вигляді.

5.2

Стильною доповненням до будь-якого пластикового вікна є аксесуари:

• Ручки, які своєю формою і дизайном можуть підкреслювати певний дизайнерський стиль і колірну гамму будинку.

• Пластикові підвіконня з імітацією під камінь або дерево з різними формами.

В кінці кінців, реалізацію всіх ваших дизайнерських ідей варто довіряти професіоналам від створення дизайну пластикового вікна до установки і підбору підвіконня, - і тоді ваш будинок стане дійсно гармонійним і приємним. Така ж проблема постане перед вами при виборі компанії по установці пластикових вікон. У нашій компанії тільки фахівці з великим досвідом за плечима, які завжди активно цікавиться новими тенденціями. З компанією Євростандарт ви можете бути впевнені в тому, що ваш будинок або квартира буде засклена по вищому розряду.

Контакти

Харків, вул. Велика Панасівська 87/89
Роздрібний відділ

+38 (096) 630-26-37

Оптовий відділ

+38 (097) 080-93-22

+38 (095) 152-17-39