Блог

Пластикові вікна в інтер'єрі

Пластикові вікна в інтер'єрі

Металопластикові вікна, а саме їх установка, є найчастішим вибором при ремонті або будівництві нового житла. Дійсно, відмінні характеристики експлуатації, теплоізоляції, максимальний захист від шуму, а також різноманіття можливостей архітектурних і дизайнерських рішень, - роблять пластикові вікна дійсно оптимальним варіантом для будь-якого, навіть самого вишуканого, запиту в вашому інтер'єрі.

Читати далі
Розсувні системи

Розсувні системи

Більшість людей звикли до стандартного способу відкривання металопластикових вікон, але тим не менш розсувні системи стають все більш популярними. І це обгрунтовано, якщо звернути увагу на їх можливості: тепло- і шумоізоляція, герметичність і зручність, економія простору - це всього лише деякі їх переваги.

Читати далі
Як вибрати жалюзі?

Як вибрати жалюзі?

Ролети і жалюзі сьогодні - найбільш популярне і улюблене рішення покупців при облаштуванні будь-якого приміщення, будь то квартира, будинок або офіс. Для цього є кілька причин: сучасний вибір матеріалів дозволяє доповнити будь-яке дизайнерське рішення; ролети і жалюзі набагато зручніше традиційних штор; вони відмінно захищають від світла і сторонніх поглядів; вартість таких виробів для вікон робить їх доступними практично для будь-якого українського споживача. Але, щоб зробити правильний вибір, звичайно, в першу чергу необхідно зрозуміти яку функцію ролети або жалюзі повинні виконувати, а також визначитися із зовнішнім виглядом і підходящої системою кріплення.

Читати далі
Скління котеджів

Скління котеджів

Остекление коттеджей и загородных домов в Харькове является обязательной частью строительных работ. Без этого дом не пригоден к полноценной жизни, ведь окна позволяют проникать солнечному свету внутрь , но при этом защищают от непогоды, осадков, уличного шума, низкой температуры. Поэтому к этапу остекления надо подойти со всей ответственностью.

Читати далі
Засклення балконів і лоджій

Засклення балконів і лоджій

Завдяки склінню балконів і лоджій ви отримуєте додаткову площу у вашій квартирі. Їх вигляд стає краще, як зовні так зсередини, і вони будуть захищені від опадів, коливань температури і вітру.

Засклена лоджія або балкон виглядає більш привабливо і довше вам прослужить.

Читати далі
Системи нового покоління

Системи нового покоління

Абсолютний максимум в області енергоефективного скління

Компанія Salamander поряд з властивою їй багатою історією і традиціями, завжди відрізнялася сучасним баченням і була родоначальником інноваційних технологій і розробок в області ПВХ профілів.

Читати далі
Переваги роботи з нами

Переваги роботи з нами

- Європейські стандарти обслуговування
- Згуртована команда
- Професійні менеджери-технологи
- Потужна виробнича база
- Ми любимо і вміємо працювати
- Наша продукція КРАЩА на ринку
- Вибір стійких і надійних матеріалів
- Використання комплектуючих провідних виробників Німеччини, Австрії, Швейцарії та Італії.

Читати далі

Контакти

Харків, вул. Велика Панасівська 87/89
Роздрібний відділ

+38 (096) 630-26-37

Оптовий відділ

+38 (097) 080-93-22

+38 (095) 152-17-39